?? Alguém notou a cor desse vinho na foto? Não foi truque. Ele é assim mesmo, brilhante, cereja, bonito. Nos aromas as frutas vermelhas silvestres vêm equilibradas por um frescor e evoluem com o tempo de taça. Na boca é um vinho que dá prazer, acidez no ponto, persistência e, junto com sua cor e aromas, entrega uma excelente experiência.
A indicação de tomá-lo um pouco mais fresco, 14°C, faz lembrar quando tomamos Pinot Noir no Chile e faz sentido.
É um vinho versátil. Acompanhamos com pasta, molho vermelho com chouriço e um toque picante. Ficou muito bom. Nós arriscaríamos também com molho de camarões (gambas) ou bacalhau frito.
?? Did anyone notice the color of this wine in the photo? It was no trick. He is just like that, shiny, cherry, handsome.
In the aromas, wild red fruits are balanced by a freshness and evolve over time.
In the mouth it is a wine that gives pleasure, acidity on the spot, persistence and, together with its color and aromas, delivers an excellent experience.
The suggestion to take it a little cooler, 14 ° C, reminds you of taking Pinot Noir in Chile and makes sense.
It is a versatile wine.
We accompany it with pasta, red sauce with chorizo and a spicy touch. It was very good. We would also risk it with shrimp sauce (prawns) or fried cod.